Vezetőképzés

Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/web/convictus.hu/www/convictus.hu/includes/menu.inc 579 sor).

Minden képzésünket önökre és a szervezetre szabjuk!

A szervezeteken belüli vezetőképzési sorozat moduljaira az előzetes szükségletfeltárás - interjúk, képzési szükségletfeltáró technikák, shadowing - eredményei alapján készítünk javaslatot, amelyet megbeszélünk, egyeztetünk a megrendelővel. Előzetes információk nélkül NEM adunk ajánlatot, mert az nem illeszkedne a szervezeti igényekhez!

A szervezeti igényekre szabott, egymásra építhető modulokból álló vezetői tréningek és tudásmegosztó workshopok sorozata szolgálhatja igazán a szervezeti érdekek és a vezetői érdekek egyeztetését, az üzleti stratégia teljesülését.

A megszokott modulok tartalmát (pl. vezetői kommunikáció, tárgyalás, vezetői szerepek, stílusok, csapatépítés és kezelés, stb.) és a gyakorlatokat is cégre szabjuk, ill. ezeken túli új modulok kidolgozását és vezetését is vállaljuk.

Alapozó tréningjeink vezetők számára:

Egyéni készségek: Csoportok kezelésének készségei: Szervezeti szintű készségek:

 Kérhető kiegészítő szolgáltatások:

  • vezetőkkel mélyinterjúk,
  • coachingot megalapozó önismereti tesztek  (pl. Innermetrix viselkedés, értékrendszer és gondolkodási stílus) feldolgozása, visszajelzés, karrierfejlesztési tervek készítése,
  • vezetők megfigyelése munka közben (shadowing), majd coaching a tapasztalatok feldolgozása érdekében,
  • szervezeti és csoportdinamikai témák csoportos megbeszélése workshopok keretében.

  Tekintse meg a készségfejlesztő tréningjeinről szóló oldalainkat is!

Vegye fel a kapcsolatot velünk, hogy megbeszélhessük igényeiket!