A Cégről

Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/web/convictus.hu/www/convictus.hu/includes/menu.inc 579 sor).

A CONVICTUS Szervezetfejlesztő és Vezetőképzőt 1992 őszén családi vállalkozásként alapítottuk. A vállalkozás indítása elõtt már tapasztalatot szereztünk közép- és felsõfokú oktatásban, személyiség- és készségfejlesztõ tréningek vezetésében, tesztek használatában, konferenciák, rendezvények szervezésében, és szakértõi csapatok mozgatásában. Zsebünkben több természettudományi és humán diplomával láttunk neki elsõ megbízásainknak, amelyekben elõfordultak szervezetfejlesztési, vezetõképzési és alkalmasságvizsgálati feladatok is.
1996 óta tevékenységünket kiterjesztettük az egész országra. Ismert, elismert, keresett tanácsadó és trénercéggé alakultunk. Megrendelőink rendszeresen visszatérnek, miközben újak is rendszeresen megkeresnek minket. Abban az évben az Szervezetfejlesztők Magyarországi Társaságával is felvettük a kapcsolatot. (www.szmt.hu)
2002-ben a töretlen fejlődés eredményeképpen megalapítottuk a CONVICTUS-CONSULT Szervezetfejlesztő és Vezetési Tanácsadó Kft.-t is.

Az azóta elmúlt több mint 25 évben további szakképzettségek megszerzése és a szakértõi csapat frissülése és növekedése révén profilunk jelentõsen bõvült. (Lásd: referenciáink) Több, mint 25 éve vagyunk jelen a hazai tanácsadói és tréning piacon, amelyre nagyon büszkék vagyunk! 2012 novemberében tartottuk meg jubileumi konferenciánkat, amelyen megrendelőinkkel közösen mutattuk be munkáinkat és eredményeinket. Köszönjük bizalmukat, és azt, hogy vállalták a fellépést velünk. A konferencia programját és néhány képeket lásd a következő linken: 20. évesek voltunk

Idén azzal ünneplünk, hogy minden érdeklődő számára nyílt elméleti és gyakorlati foglalkozásokat tartunk. Ön is részese lehet!  Foglalkozásaink

A Menedzserek Országos Szövetségével 1998 óta szorosan együttműködünk. Ügyvezető igazgatónk a Választmány tagja volt 12 éven át. (www.manager.org.hu)
Az elmúlt 25 évben dolgoztunk multinacionális cégek hazai leányvállalatainak, kis- és középvállalkozásoknak, civil szervezeteknek. Kidolgoztunk a megbízóinkkal együtt stratégiai terveket BSC szerint lebontva, kultúrafejlesztő projektet, tudásmenedzsment rendszer fejlesztést. Kiválasztottunk vezetőket kívülről és belső forrásból, fejlesztettünk vezetőjelölteket és vezetőket, tartottunk sok cégreszabott fejlesztő tréninget, támogattunk vezetőket coachinggal. Képeztünk mentorokat bank és gépipari cégek számára. Coachingjainkon vezetők és vállalkozók személyiség- és készségfejlesztése zajlik, ahol a csapatvezetéssel és a szervezeti témákkal is foglalkozunk.  (Lásd: referenciáink) 
2012-től a vezetői coacingjainkat a papír-ceruza teszteken kívül az Innermetrix teszt eredményekre is alapozzuk érzelmi intelligencia és gondolkodási stílus, értékrendszer, viselkedési stílusra vonatkozó dimenziók mentén. Elsajátítottuk a WINGWAVE coachingot, hogy tudjunk segíteni érzelmi elakadás miatt teljesítménynehézségekkel küzdő tehetséges ügyefeleinknek.
2011-től - szinte elsőként belépve - folyamatosan segítünk duális tanulóknak és felsőfokú hallgatóknak jelentkezőket kiválasztani gépipari és elektrotechnikai területen működő multinacionális cégeknek saját fejlesztésű Értékelő Központ módszertannal. 
Belső oktatóknak, gyakorlatvezetőknek, mentoroknak pedig megtanítjuk a legfontosabb pszichológiai és pedagógiai alapismereteket és támogatjuk őket azok alkalmazásában munkájuk során (tréning, szupervíziós foglalkozások, esetmegbeszélések). 

2013-ban a BISNODE cégminősítőtől először megkaptuk az "A" CREDITWORTHY minősítést.

Cégünk 2004-től együttműködő partnerségi kapcsolatra törekszünk más, olyan különböző profillal rendelkező tanácsadó cégekkel, amelyek szintén legalább 10 éve, a versenypiaci kihívásokat sikeresen állva dolgoznak. Tevékenységeink kiegészítik egymást. Több komplex projektben is sikeresen együttdolgoztunk a megbízóink érdekében és javára: stratégiai tervezési folyamat támogatása, szervezet komplex vizsgálata, gazdasági szakember szakmai és vezetői kompetenciavizsgálata kiválasztási célból, átszervezés esetén kiválasztást végezve, ... stb.

Örömmel dolgozunk együtt belső műszaki és LEAN tanácsadókkal, projektmenedzsmerekkel, folyamatfejlesztő mérnökökkel ugyanúgy, mint HR-esekkel és belső trénerekkel.

Amennyiben cégünk, szolgáltatásaink és tréningjeink bármelyike iránt sikerült felkeltenünk megtisztelő érdeklődését, kérjük, hogy ezt elérhetőségünk valamelyikén jelezze felénk!