SZERVEZETI KIHÍVÁSOK ÉS KORSZERŰ VEZETŐI MEGOLDÁSOK

Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/web/convictus.hu/www/convictus.hu/includes/menu.inc 579 sor).
Tisztelt OLVASÓ!
Szeretettel meghívjuk TUDÁSESSZENCIÁK című nyílt előadás és workshop sorozatunk 3. foglalkozására, ahol tudásunk és tapasztalataink esszenciáját osztjuk meg résztvevőinkkel.
 Április 17-i foglalkozásunk témája:
SZERVEZETI  KIHÍVÁSOK ÉS KORSZERŰ VEZETŐI MEGOLDÁSOK
Elméleti és gyakorlati foglalkozás
 
Amiről szó lesz:
Milyen korban élünk, amely a szervezeteket a környezethez illeszkedő stratégia kialakítására sarkalja? Milyen kihívások érik a cégeket? Hogyan alakítsák és vezessék a vezetők a cégeket, hogy azok megfelelően reagálni tudjanak a korszak kihívásaihoz? A munkatársak milyen feltételek között élnek és milyen módon motiválhatók? Ezek nem könnyű kérdések! Sok év tudományos kutatásai rávezettek minket egy alapvető fejlődési modellhez, amely térképet ad a világ megértéséhez, a feltételekre adandó megfelelő sikeres válaszokhoz, amely tudásra minden vezetőnek szüksége van! Megtaláltuk a MESTERKÓDOT!
A wokshopon megismerkedünk a fejlődési fázisokkal, azonosítjuk, hogy a cég, ahol dolgozunk mely szakasznál tart, és ahhoz milyen szervezeti megoldások és vezetői viselkedések illeszkednek megfelelően. A „természetes szervezetfejlesztés” során a következő fejlesztési fázist is megtervezhetjük.
Ajánljuk minden vezetőnek és vállalkozónak, aki saját cégét alakítja, érteni akarja a nehézségeit is a konfliktusok forrásait, és megtervezni személyes és a szervezeti fejlesztési céljait.
Hívja el ismerősét is, akit szintén érdekelhet a téma!

2018. április 17-én 17:00-20:00 óra
Helyszín: MOHA HÁZ, 1143 Budapest, Gizella út 42-44.

Az egyszeri belépőjegy ára: 7.500,- Ft + ÁFA = 9.525,- Ft/fő
Coachként dolgozóknak: 15.000,- Ft+ ÁFA = 19.050,- Ft/ alkalom
Jelentkezési határidő: 2018. április 14. éjfél
A létszámot a gyakorlatok miatt korlátozzuk!
 Legyen vendégünk egy délutáni kávéra/teára és egy kis éhségcsökkentő süteményre.
   
A jelentkezési lap kitöltése után proforma számlát küldünk, amelyen szereplő összeg kiegyenlítésével ön jogosultságot kap a belépésre, és elküldjük a vevői számlát is. 

A következő foglalkozásunk időpontja: 2018. május 15. kedd 17-20 óra, amikor belemélyülünk egyes vezetési készségek fejlesztésének kérdéseibe. 
Íratkozzon fel hírlevelünkre, hogy a következő foglalkozásokról is értesítést kapjon!

Tisztelettel: Szatmáriné Dr. Balogh Mária ügyvezető igazgató, munka- és szervezet, munka- és pályatanácsadó szakpszichológus és a CONVICTUS-CONSULT Szervezetfejlesztő és Vezetési Tanácsadó Kft. csapata
www.convictus.hu

 
Témakör: