Értékeink, küldetésünk

Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/web/convictus.hu/www/convictus.hu/includes/menu.inc 579 sor).
  • MINŐSÉG: Programjainkat, coachingjainkat magas végzettséggel és nagy gyakorlattal rendelkező szakemberek tartják. Tréningjeinket a Minőségirányítási Kézikönyvünkben rögzített folyamataink szerint szervezzük és dokumentáljuk. Minden tréning és workshop előtt szükséglettisztázó módszereket alkalmazunk: interjúk, előkészítő workshop, esetleg kérdőív. Csoportos munkáinkat cégre és tréningre szabott munkafüzettel támogatjuk. Megrendelőink a tréning vagy workshop után megkapják a következőket: jelenléti ív, a jegyzetek elektronikus és fényképpel dokumentált másolatai, elégedettségi kérdőív és annak eredményei, kiértékelő konzultáció a megbízóval.
 
  • VÁLTOZÁSKEZELÉS ÉS SZERVEZETI TANULÁS: Számunkra nagy érték a szervezeti tanulás elősegítése. A Tanuló Szervezet modelljét rendszeresen szem előtt tartjuk, és törekszünk a szervezetfejlesztés - vezetésfejlesztés - személyzetfejlesztés - humánerőforrás-menedzsment összefüggéseinek figyelembevételére a szervezeti korrekció, problémamegoldás és öngyógyulási képesség fokozása érdekében. Ha odaillő, szívesen alkalmazzuk a Spiráldinamika modelljét a változások megértéséhez és a fejlesztési irányok kijelöléséhez.
 
  • CÉGRE SZABOTT MEGOLDÁSOK: Nagy hangsúlyt helyezünk arra, hogy szolgáltatásainkat a megbízó cég egyedi szükségletei és igényei alapján nyújtsuk. Ezért alapos feltárással indítjuk a beavakozásainkat, és nem erőltetünk rá a szervezetekre, csoportokra és egyének semmi olyan megoldást, amely nem illeszkedik állapotukhoz és vágyaikhoz, céljaikhoz. Közösen dolgozunk a megbízókkal az egyedi megoldásokon. Igyekszünk kreatívan és rugalmasan alkalmazkodni.
 
  • RENSZERSZEMLÉLET: Gondolkodásunkra a rendszerszemlélet jellemző. A megbízót, mint a környezetével egységben élő rendszert tekintjük kiindulási alapnak, amelynek egyensúlyát és belső dinamikáját figyelembe vesszük az adott feladat közös átgondolása, formálása és kivitelezése során. Elősegítjük a vezetők rendszerszintű és rendszerdinamikai gondolkodásának fejlődését.
 
  • BIZALMI KAPCSOLAT: Megbízóinkkal, partnereinkkel együttgondolkodó, együttműködő, odafigyelő, korrekt, bizalmi munkakapcsolatra törekszünk. Esetleges tanácsadó partnereinkkel a megbízó érdekében egyenrangú módon együtt dolgozunk a közös komplex projekteken. A személyes, csoportos és szervezeti információkat diszkréten kezeljük.
 
  • AUTONÓMIA TISZTELETE:  Szerintünk minden hatás csak a résztvevõk bevonásával és beleegyezésével, önálló döntési képességük teljes tisztelete mellett váltható ki. Törekszünk azoknak a munkatársak a bevonására a megbízó szervezeténél, akik a legtöbbet tudnak arról, hogyan állnak elő a mutatószámok, hogyan működik valójában a szervezet, és hogyan lehet a fejlődéséhez hozzájárulni.
 
  • BIZTONSÁGOS KÖRNYEZET: Tudatosan figyelünk arra, hogy coachingjaink, együttműködésünk és a tréningjeink során olyan biztonságos tárgyi és pszichés környezetet biztosítsunk a résztvevők számára, ahol fejlődni lehet és érdemes. Hiszünk abban, hogy a tanulással együttjáró változás csak akkor lehetséges, ha bizonyos dimenziókban viszont az egyén biztonságban érezheti magát.
 
  • FOLYAMATOS ÖNFEJLESZTÉS, TANULÁS: Munkáink során magas színvonalú teljesítést várunk el magunktól, amelyet kitűnő szakemberek team-munkában való közreműködésével kívánunk elérni. Hisszük, hogy ezt csak folyamatos tanulással, önfejlesztéssel és rendszeres módszertani fejlesztéssel tudjuk fenntartani.
 
  • EGYÜTTMŰKÖDÉS: Örömmel dolgozunk együtt más szaktanácsadó cégekkel (pl. LEAN, műszaki vagy gazdasági szaktanácsadókkal) közösen a megbízóink érdekében, hogy minél komplexebb, szinergikus támogatáshoz jussanak.
 
  • HUMANISZTIKUS SZEMLÉLET: Meggyőződésünk, hogy munkahelyi környezetben a kölcsönös tisztelet és megbecsülés alapján végezhetjük az embereket érintő munkánkat. Elköteleződtünk tranzakcióanalitikus irányzat filozófiája és humanisztikus emberképe mellett, és fejlesztő munkánkban gyakran használjuk modelljeit és módszereit (én-állapot modell, szervezeti sorskönyv és kultúraelemzés, tranzakcióelemzés a kommunikációban, stb.)