Stressz, kiégés és megelőzése, és a boldogságforrások

Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/web/convictus.hu/www/convictus.hu/includes/menu.inc 579 sor).

Kedves Olvasó!

Mint az első levelünkben írtuk, megosztjuk 25 évnyi tudásunk és tapasztalataink eszenciáját a TUDÁSESSZENCIÁK c. nyílt előadás és workshop sorozat keretében.
Már a Facebookon is elérhetők vagyunk: Facebook - Tudásesszenciák
Mindig a következő témához kapcsolódóan osztunk meg tartalmakat (cikkek, filmek) a ráhangolódás érdekében. Havonta új téma következik! Ossza meg barátaival, ismerőseivel!
 
25 évnyi munka-és szervezetpszichológiai, vezetési és szervezetfejlesztési, tréneri és vezetői coaching gyakorlat alapján foglalkozássorozatunkban egy bevezető előadás után élményt nyújtó gyakorlatokkal és a tapasztalatok megosztásával kerülhet ön a témához közelebb. A témakörök például: kreativitás és fejlesztése, karrier az életpálya szemlélet tükrében különböző életkorokban, stressz- és kiégés és megelőzése a munkahelyen, kezelése, nekem való-e a vállalkozás, vezetés, szervezetfejlesztés, tréningek előkészítése és buktatói, coaching szemléletek, teljesítményértékelés, duális képzés tanulságai, … stb.
Minden témát úgy tárgyalunk, hogy mind az egyéni és személyes, mind a szervezeti vonatkozásokat is figyelembe veszünk.
 
A következő alkalom
2018. március 20-án 17-20 óra nyílt, 3 órás elméleti és gyakorlati foglalkozásunk témája az eddigi szavazások alapján:

Stressz, kiégés és megelőzése, és a boldogságforrások

Tisztázzuk a fogalmakat, meg fogjuk érteni a stressz mechanizmusát és a kiégés folyamatát. Gyakorlatokat tanulunk a negatív stresszhatások csökkentésére, és megosztjuk egymással tapasztalatainkat a bevált egyéni módszerekről és szervezeti beavatkozásokról.
Hívja el ismerősét is, akit szintén érdekelhet a téma!
Szeretettel meghívjuk egy délutáni kávéra vagy teára és egy kis éhségcsökkentő süteményre is.

Helyszín: MOHA HÁZ, 1143 Budapest, Gizella út 42-44.
Az egyszeri belépőjegy ára: 7.500,- Ft + ÁFA = 9.525,- Ft/fő
Coachként dolgozóknak: 15.000,- Ft+ ÁFA = 19.050,- Ft/ alkalom
Jelentkezési határidő: 2018. március 15. éjfél

Itt jelentkezhet

 
A jelentkezési lap kitöltése után proforma számlát küldünk, amelyen szereplő összeg kiegyenlítésével ön jogosultságot kap a belépésre.

Egész éven át!

Ezek után minden hónapban az alábbi napokon, mindig kedden tartjuk meg a foglalkozásunkat azoknak, akik előre bejelentkeznek és kifizetik a belépő jegy/ek árát a számlánk alapján. A helyszínen csak egyszeri belépőt tud fizetni készpénzben, és utólag küldjük ki a számlát a kért címre.
Jelentkezzen előre, hogy biztosítsa helyét! Írja be előre a naptárába! A létszámot a gyakorlatok miatt korlátozzuk!
2018. 17-20 óra között az alábbi napokon
március 20. kedd
április 17. kedd
május 15. kedd
június 12. kedd
szeptember 18. kedd
október 16 kedd
november 20. kedd
 
Szavazzon, hogy melyik téma érdekli!
Arra kérjük, hogy a honlapunkon szavazzon: melyik téma érdekli Önt legjobban az ott felajánlott 4 közül! Minden hónapban másik 4 témára kérdezünk rá. Amelyik a legtöbb szavazatot kapja, azzal a témával fogunk a következő alkalommal foglalkozni! A lehetséges témákra szavazni lehet a honlapunkon:

Szavazzon!

A legtöbb szavazatokat kapó témákat vesszük előre a sorozatunkban! Segítsen nekünk, az Ön érdeklődése fontos a számunkra!
Várjuk szeretettel!

Tisztelettel: Szatmáriné Dr. Balogh Mária ügyvezető igazgató, munka- és szervezet, munka- és pályatanácsadó szakpszichológus és a CONVICTUS-CONSULT Szervezetfejlesztő és Vezetési Tanácsadó Kft. csapata
www.convictus.hu
Témakör: