Készségfejlesztő tréningek

Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/web/convictus.hu/www/convictus.hu/includes/menu.inc 579 sor).

Egyéni készségek fejlesztése csoportban

A tréningeken egyéni készségek fejlesztése zajlik csoportos környezeben.  A gyakorlatok létrehozzák azt a környezetet, amelyben az adott készségeket megismerni és alkalmazni lehet, a tréner modellt nyújthat, a társak visszajelzései pedig segíthetik az önismeretet és a kivitelezett viselkedés értékelését.

A tréningek szervezése

Az alábbi tréningeket akkor szervezzük meg, ha valamely intézmény vagy vállalkozás, vállalat azt szervezeti igényekre és a vezetőkre, ill. munkatársakra szabva, ún.zárt képzésként rendeli meg tőlünk. Minden képzés előtt szükséglet - és igényfeltárást végzünk, amelyhez igazítjuk a képzési program elemeit, tartalmát és módszereit. Nem árulunk előre dobozolt, avagy "konzerv" tréningeket!

Tréningjeink végén rövid tudásszint ellenőrző feladatsor vár a résztvevőkre. Akkor örülünk a munkánk eredményének, ha a vezető a munkahelyi viselkedések alapján is visszaigazolják a képzési cél megvalósulását.

A képzési dokumentáció

Tréningjeink többségét a Munkaügyi Központ nyilvántartásba vette. 

Biztosítjuk önöknek a képzés dokumentációs csomagját:

  • szolgáltatási szerződést a megrendelő és a Convictus-Consult Kft. között,
  • felnőttképzési szerződést minden tréningrésztvevő és a Convictus-Consult Kft. között, amennyiben igénylik,
  • az eredetivel mindenben megegyező, hitelesített másolatot a nyilvántartásba vételről,
  • képzési programot, mely tartalmazza a képzés leírását,
  • a képzésről kiállított számlát,
  • jelenléti ívet és foglalkozási naplót a képzésről,
  • Összefoglaló elemzést a képzés résztvevői által adott értékeléséről és a tanulságokról.
A tréningeket igény esetén egymásra építjük. Általában 2 naposak (20 óra). A tréning után 2-3 hónappal érdemes 0,5-1 napos utánkövetést beiktatni a tanult készségek megerősítése, a felmerült kérdések feldolgozása érdekében. Kiegészítő szolgáltatások segíthetik a tanultak megerősítését, mint például shadowing, azaz a résztvevő követése és visszajelzés, coaching a látottakról a számára, vagy egyéb megfigyelések visszajelzései alapján történő tanulás.
Az alábbiakban megtekinthetik kínálatunk egy részét.
Vállaljuk új tréningek kidolgozását is!