Munkatársaink

Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/web/convictus.hu/www/convictus.hu/includes/menu.inc 579 sor).

Szatmáriné dr. Balogh Mária ügyvezető igazgató

Okleveles pszichológus, okleveles mentálhigiénikus, pedagógiai tanácsadó, munka- és pályatanácsadó, valamint munka- és szervezet szakpszichológus. 2017-ben megszerezte a Licenccel rendelkező COACHING PSZICHOLÓGUS címet.  
Szervezet- és vezetésfejlesztést az Európai Tranzakcióanalitikus Társaság (EATA) által szervezett két éves "Change management" képzés keretében tanult. Távoktatási tréner (Hariot Watt Univ.). Egyetemi doktori disszertációját pályaszocializációs célú kommunikációfejlesztõ tréningcsoportok fejlődési dinamikájának összehasonlító elemzésébõl írta. Felsõoktatásban 34 éve óraadóként dolgozott, ill. dolgozik az ELTE, a BME, a Budapesti CORVINUS Egyetem, és korábban a METU megbízásából (Csoportos alkotástechnikai módszerek, Vezetéslélektan, Vezetési ismeretek, Szervezetfejlesztés, Munka- és szervezetpszichológia, Konstruktív kommunikáció, Kommunikációs és tárgyalási készségek fejlesztése, Mediáció c. tantárgyak). 2013-ban megkapta a címzetes főiskolai tanári címet a szervezeti mediátor MA szakirány kidolgozásáért, beindításáért és a Mediátor Műhely új életrekeltéséért. (Ez utóbbi munkáját tanítványai tartják életben.)

Rendelkezik a Magyar Pszichológiai Társaság által kiadott "Tréning-csoportvezetõ" képzettséggel. Több, mint 30 éve vezet személyiség- és készségfejlesztõ tréningeket, valamint 25 éve szervezetfejlesztő műhelymunkákat. Többféle coaching iskola tréningjein tanult (tranzakcióanalitikus, rendszerdinamikai, spiráldinamikai, Wingwave, OH) közel ezer órát teljesítve. Ennél jelentősebb magasabb óraszámban nyújtott és nyújt coachingokat cégvezetőknek, felső- és középszintű vezetőknek, vezetőjelölteknek, különösen gépipar és IT területén.
A PHARE által támogatott "Személyiség- és készségfejlesztõ tréning" anyagát - hallgatói munkafüzet és tréneri kézikönyv - 60 pszichológus tréner alkalmazza az országban. Több mint 20 éves gyakorlata van a gondoskodó típusú tömeges létszámleépítés kereteinek megszervezésében és a felnőttek számára nyújtandó egyéni karriertanácsadásban. 

Rendszeresen publikálja tapasztalatait (pl.: Munkaügyi Szemle, Alkalmazott Pszichológia, Menedzser, szakkönyvek fejezetei). 1998-2011 között szerkesztette a Személyügyi ABC-t (Verlag Dashöfer). Frissített publikációs jegyzékét megtekintheti itt! A Magyar Pszichológiai Társaság, a Szervezetfejlesztõk Magyarországi Társasága, a Menedzserek Országos Szövetségének tagja, a Magyar Pszichológusok Érdekvédelmi Egyesületének FB elnöke.
A szervezetfejlesztéssel, tudásmenedzsment rendszer kidolgozásával, munkaköri kompetenciákra épülő humánerőforrás-menedzsment rendszerek fejlesztésével, vezetőképzéssel, az oktatóknak tartott kompetencia-alapú tananyagfejlesztő továbbképzéssel, vezetői coachinggal, tréningek vezetésével, és felnõtteknek szóló karrier-tanácsadással foglalkozik. Videó portré megtekintése itt!

Szatmári Kálmán

Okleveles matematika - fizika és számítástechnika szakos középiskolai tanár, okleveles mentálhigiénikus, valamint közoktatás-vezetõ. Vezetéslélektani, szervezetfejlesztési alapismereteket és a tehetségfejlesztés módszertanát a KLTE-n tanulta. Tanulásmódszertani instruktor. Sok éves gyakorlattal rendelkezik a felsőoktatásban tanuló informatika tanárszakosok gyakorlati képzésében. Érettségi elnök és közoktatási szakértő. Informatika emeltszintű érettségi bizottságok tagja, időnként elnöke. Gyakorlata van e-learning tananyagok fejlesztésben, ill. távoktatási tutori feladatok ellátásában. A csoportszerkezet vizsgálatára szolgáló hierarchikus szociometriát feldolgozó számítógépes rendszert kidolgozó team vezetõje, és a rendszer üzemeltetõje.

A CONVICTUS munkájának informatikai támogatásáért és a menedzsmenttel összefüggõ kérdésekért felelõs. A trénerek, oktatók továbbképzésében tanulásmódszertani, tananyagfejlesztési, informatikai és oktatástechnológiai kurzust vezet. Cég szükségleteire szabott, igény szerinti hangsúlyú, szimulációt igénybe vevő informatikai továbbképzéseket tud tartani cégek munkatársai számára. 

Kaszás Judit

Korábban közgazdászként számítástechnikai rendszerszervezõ volt. Okleveles pszichológus, munka- és pályatanácsadó szakpszichológus. Évtizedek óta pályát keresõ fiatalokkal és felnõtt munkavesztőkkel foglalkozik. Ért a pálya - és munkakörelemzéshez, a pályakutatáshoz és pályaorientációs anyagok tartalomfejlesztéséhez. Egyéni karrier-tanácsadás keretében kombinált módszereket alkalmaz szívesen: interjúzás, pszichológiai tesztek, tanulásmódszertani elemek, valamint az NLP eljárásai.

Fõbb területei: munka-, pálya- és karrier-tanácsadás, pályaválasztási tanácsadás..

Pintér Ilona

Okleveles gyógypedagógiai tanár, okleveles pszichológus, pedagógiai szakpszichológus. Pszichoanalízist és személyközpontú terápiát tanult. Nagy gyakorlata van a pszichodiagnosztika, az alkalmasságvizsgálatok, a nevelési- és pályaválasztási tanácsadás, karrier-tanácsadás területén. Felsőoktatásban rendszeresen tanította a tesztek használatát tanácsadás szakirányú pszichológiai szakos hallgatóknak, pedagógiai és munka-pálya-, valamint tanácsadás szakirányú pszichológus képzésben résztvevõknek. Oktatott kereskedelmi lélektant, üzleti kommunikációt, mentálhigiénés ismereteket, pályaelemzést. Kedvelt tevékenysége a céltudatos, alkotókészséget kívánó, egyéni igényekhez igazodó, felnőtteknek szóló a pálya,- munka, - karrier, és életvezetési tanácsadás.