Nemzedékek és motivációik

Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/web/convictus.hu/www/convictus.hu/includes/menu.inc 579 sor).
Tisztelt Olcasó!
 
Szeretettel meghívjuk TUDÁSESSZENCIÁK című nyílt előadás és workshop sorozatunk 4. foglalkozására.
 
Május 15-i foglalkozásunk témája:
 
NEMZEDÉKEK ÉS MOTIVÁCIÓIK A SZEMÉLYISÉG- ÉS PÁLYAFEJLŐDÉS TÜKRÉBEN
Elméleti és gyakorlati foglalkozás
 
Az életkorral és a történelmi-technológiai korszakokkal együtt változnak a hatások, és ezzel állapotaink és motivációink. A munkahelyeken is erősen hatnak ezek a motivációk, amelyek kulcsot adhatnak a megértéshez és a munkatársakkal kialakított vezetői kapcsolatokhoz, a sikeresen alkalmazott vezetői eszközökhöz.
A wokshopon az elmúlt 70 évben élő generációk élményeit és motivációit tekintjük át a személyiségfejlődésről és a pályafejlődésről szóló szakirodalom és a saját élményeink alapján. Keressük a kulcsokat a nemzedékek közötti hidak megteremtéséhez, és nem elégszünk meg biz. sémák ismételgetésével, amelyekről mostanában sokat lehetett hallani. Ajánljuk vezetőknek, vállalkozóknak és HR-eseknek, és mindenkinek, aki emberekkel foglalkozik.
 
Hívja el ismerősét is, akit érdekelhet a téma!

Dátum: 2018. május 15-én 17:00-20:00 óra
Helyszín: Budapest, a pontos címről később a értesítjük a résztvevőket.
Az egyszeri belépőjegy ára: 7.500,- Ft + ÁFA = 9.525,- Ft/fő
Coachként dolgozóknak: 15.000,- Ft+ ÁFA = 19.050,- Ft/ alkalom
Jelentkezési határidő: 2018. május 11. éjfél
 
Legyen vendégünk egy délutáni kávéra/teára és egy kis éhségcsökkentő süteményre.
   
A jelentkezési lap kitöltése után proforma számlát küldünk, amelyen szereplő összeg kiegyenlítésével ön jogosultságot kap a belépésre.
 
A következő foglalkozásunk időpontja: 2018. június 12. kedd 17-20 óra, amikor újabb vezetési készségek fejlesztésének kérdéseivel foglalkozunk.
 
 
Tisztelettel: Szatmáriné Dr. Balogh Mária ügyvezető igazgató, munka- és szervezet, munka- és pályatanácsadó szakpszichológus és a CONVICTUS-CONSULT Szervezetfejlesztő és Vezetési Tanácsadó Kft. csapata
www.convictus.hu
Témakör: