Jelkentkezési lap (Képzések tervezése)

Figyelmeztető üzenet

Az űrlap le van zárva, ezért nem lehet kitölteni.

Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/web/convictus.hu/www/convictus.hu/includes/menu.inc 579 sor).

Jelentkezési lap

Köszöntjük a CONVICTUS-CONSULT Szervezetfejlesztő és Vezetési Tanácsadó Kft. 25 éves jubileumi  TUDÁSESSZENCIÁK rendezvénysorozatának eseményén!

2018. június 12-én 17 órai kezdettemegtartjuk ötödik nyílt, 3 órás elméleti és gyakorlati foglalkozásunkat.
A foglalkozás címe: 

HOGYAN TERVEZZÜK ÚJRA A SZAKMAI KÉPZÉSEKET ÉS A BELSŐ TOVÁBBKÉPZÉSEK RENDSZERÉT?


Helyszín: Budapest, a pontos címről később a értesítjük a résztvevőket
Az egyszeri belépőjegy ára: 7.500,- Ft + ÁFA = 9.525,- Ft/fő
Coachként dolgozóknak: 15.000,- Ft+ ÁFA = 19.050,- Ft/ alkalom

Jelentkezésének beérkezése után a megadott e-mail címére visszaigazolást kap tőlünk. Tájékoztatjuk, hogy a megadott számlafogadó e-mail címére küldjük a részvételi díjról a proforma számlát, amelynek kiegyenlítéséről hozza magával a bizonylatot. Kérjük, az összeget szíveskedjen a megadott határidőre, még a rendezvény előtt átutalni és a számlaszámot, valamint a részt vevő nevét az átutaláson feltüntetni. 
A kiegyenlített számlát a rendezvény helyszínén adjuk át, vagy utána postán küldjük ki.
Akadályoztatás esetén nincs mód a lemondásra, de részvételi joga átruházható a horvath.barbara@convictus.hu e-mail címre írt levél alapján, amelyben jelzi, hogy ki fog ön helyett érkezni.
A csillaggal jelölt mezők kitöltése KÖTELEZŐ! Ha többen is jelentkeznek egyanazon cégtől, akkor is kérjük, hogy mindenki egyéni jelentkezési lapot töltsön ki!

Adatait csak a számla kiállításához és eljuttatásához, valamint kapcsolattartáshoz használjuk fel, másnak nem adjuk ki a GDPR-nak megfelelően.