Miben vagyok tehetséges?

Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/web/convictus.hu/www/convictus.hu/includes/menu.inc 579 sor).

Kedves Olvasó!

Ez az első hírlevelünk. Most ünnepeljük a 25 éves évfordulónkat!
A 20. évfordulónkat 2012-ben konferenciával ünnepeltük, amelyen ügyfél cégeink képviselői megtiszteltek minket azzal, hogy együtt mutathattuk be tevékenységünket és eredményeit. Most azzal ünneplünk, hogy összefoglaljuk 25 évnyi tudásunk és tapasztalataink eszenciáját,  és megosztjuk TUDÁSESSZENCIÁK nyílt előadás és workshop sorozat keretében. Kövessen minket a Facebookon, ahol az aktuális témához kapcsolódó cikkeket, filmeket találhat. Minden hónapban más téma! https://www.facebook.com/Tudásesszenciák

Hogy miért? 

2017-ben meghívtak előadást tartani az egyik egyetem pszichológiai nyílt napjára. Legalább 50-en hallgattak meg, majd odajött hozzám egy anya a lányával. Ezt kérdezték: „Nagyon érdekes volt az előadás, végig jegyzeteltünk. Szeretnénk elmenni a következő előadására. Mikor és hol lesz?” Nem tudtam hirtelen olyan alkalmat mondani, amely nem zártkörű lett volna. Nagyon elgondolkodtam ezen: 34 éves egyetemi oktatói és 25 évnyi munka-és szervezetpszichológiai, vezetési és szervezetfejlesztési, tréneri és vezetői coaching gyakorlat után itt az idő, hogy ne csak egyes cégek vezetői és munkatársai találkozzanak velünk, hanem azok is, akiket a témáink érdekelnek, érintenek.

Íme, itt a lehetőség, rászántuk magunkat!

Foglalkozássorozatot indítunk, amelyben egy bevezető előadás után gyakorlatokkal és a tapasztalatok megosztásával kerülhetnek a témához közelebb a résztvevők. A témakörök például: tehetség, kreativitás és fejlesztése, karrier az életpálya szemlélet tükrében különböző életkorokban, nekem való-e a vállalkozás, vezetés, szervezetfejlesztés, tréningek előkészítése és buktatói, coaching szemléletek, teljesítményértékelés, … stb. 

Minden témát úgy tárgyalunk, hogy mind az egyéni és személyes, mind a szervezeti szempontokat is igyekszünk figyelembe venni.

Az első alkalom

2018. február 20-án 17-20 óra között tartjuk első nyílt, 3 órás elméleti és gyakorlati foglalkozásunkat. Szeretettel meghívjuk egy délutáni kávéra vagy teára és egy kis éhségcsökkentő süteményre is.
A foglalkozás címe: 

Miben vagyok tehetséges? avagy a tehetség jelei, felismerése, és tehetségprogram a munkahelyen ”

A tehetségeket a cégek erősen keresik és egyre nehezebben találják meg. Vajon tényleg kevés van, vagy csak nem vagyunk tudatában a saját tehetségünknek? Ismerjük fel sajátunkat, és lássuk meg másokban is! Vajon milyen szervezeti környezet kedvez a tehetség megjelenésének és fejlesztésének? Ilyen kérdésekről fogunk tanulni és együtt gondolkodni gyakorlatok segítségével. 

Helyszín: MOHA HÁZ, 1143 Budapest, Gizella út 42-44.
Az egyszeri belépőjegy ára: 7.500,- Ft + ÁFA = 9.525,- Ft/fő
Coachként dolgozóknak: 15.000,- Ft+ ÁFA = 19.050,- Ft/ alkalom

Jelentkezési határidő: 2018. február 13. éjfél

Itt jelentkezhet 

A jelentkezési lap kitöltése után számlát küldünk, amelyen szereplő összeg kiegyenlítésével ön jogosultságot kap a belépésre.

Amiért érdemes csatlakoznia:

  • tudományosan is igazolt összefoglaló eszenciát kap a tehetség jeleiről, fejlődéséről, a feltételekről, így áttekintése lesz a témáról,
  • lehetősége lesz kérdezni, személyes dilemmáit megfogalmazni a workshop során,
  • önmaga tehetségének felfedezéséhez járulunk hozzá a gyakorlatokkal,
  • megtanulja, hogy gyorsan hogyan ismerheti fel mások tehetségét,
  • a hallottakat és megtapasztalt élményeit már másnap hasznosítani tudja.

Egész éven át!

Ezek után minden hónapban az alábbi napokon, mindig kedden tartjuk meg a foglalkozásunkat azoknak, akik előre bejelentkeznek és kifizetik a belépő jegy/ek árát a számlánk alapján. 
Jelentkezzen előre, hogy biztosítsa helyét! Írja be előre a naptárába! A létszámot a gyakorlatok miatt korlátozzuk! Bérletvásárlási lehetőségről, a további témákról az első foglalkozáson, ill. a következő hírlevelünkben fogjuk tájékoztatni.
2018.
február 20 kedd
március 20. kedd
április 17. kedd
május 15. kedd
június 12. kedd
szeptember 18. kedd
október 16 kedd
november 20. kedd

A helyszínen csak egyszeri belépőt tud fizetni készpénzben, és utólag küldjük ki a számlát a kért címre. 
Amennyiben érdekli sorozatunk, itt erősítse meg szándékát, és engedélyezze számunkra, hogy értesítést küldjünk Önnek a hírlevelünkben:  
Arra kérjük, hogy a honlapunkon szavazzon: melyik téma érdekli Önt legjobban az ott felajánlott 4 közül! Amelyik a legtöbb szavazatot kapja, azzal a témával fogunk a 2. alkalommal foglalkozni! A lehetséges témákra szavazni lehet a honlapunkon:

Szavazzon

A legtöbb szavazatokat kapó témákat vesszük előre a sorozatunkban! Segítsen nekünk, az Ön érdeklődése fontos a számunkra!
Várjuk szeretettel és egy kis meglepetéssel! 
Témakör: